KONTAKT

CONTACT US:

Trude Helén Hole

Org. nr; 912 315 630


TRUDE HELÉN HOLE

Author, journalist, speaker, coach, blogger and model


Bedre enn Bridget Jones. Budstikka - Norges beste jenteforfatter. Dagsavisen - Prinsessen av humor. Askeravisen

Fun, fearless female. Cosmopolitan - Norges første chicklit forfatter. Aftenposten - Bøker til begjær. MAG - Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene. BA - Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet. NTB  


OM FORFATTEREN


Trude Helén Hole er en velkjent norsk forfatter, blogger, sommelier, foredragsholder og journalist. Hole hadde som trettenåring sin første artikkel på trykk i avisen. Artikkelen omhandlet naturforvaltning i Norge, og hun har siden den gang skrevet for flere magasiner og aviser, og skriver pdd om reiser, vin, film og bøker, samt politikk, næringsliv, ledelse og selvutvikling på bloggen sin.


Å skrive bøker er hennes lidenskap. Som liten jente og som ihuga lesehest tok hun tidlig en beslutning om å bli forfatter. Men selv om hennes første roman ble fullført i 1994 - forsvant 12 år mens hun studerte historie og psykologi, med flere reiser over hele verden, hvilket også inkluderte noen år i Australia hvor hun drev hesteranch og arbeidet på en kvegfarm. Tilbake i Norge jobbet hun som daglig leder og med vinimport i seks år før hennes første roman kom ut i 2006. Sannheten om Lotte-Marie solgte 6000 som ble norsk rekord for en debutant.


Så langt har Hole skrevet 13 bøker, både romaner, fagbøker og dokumentarer - blant dem 4 bøker om den ganske røffe og høyst sensitive figuren Lotte-Marie. Bøkene er UNISEX og særdeles populære blant menn, og omtales av media og lesere som sexy, unike og morsomme. Humor, ironi, intelligens, romantikk, sex og spenning - og noen ganger mysterier, kriminalitet og drap - er godt lesestoff for både menn og kvinner i alle aldre.